Munkavédelem Budapest

Minden vállalkozás sikerében kiemelt helyet foglal el értékei megóvása, különösen igaz ez munkavállalói egészségének megőrzésére.

 

Teljes körű munkavédelmi szolgáltatásainkkal segítünk munkavállalói balesetmentes munkavégzésében és cége jogszabály szerinti működésében – így segítve dolgozói elégedettségét, cége sikeres és birság nélküli működését, illetve jó hírnevének megőrzését.​

 

Tartozzon Ön is a felelős munkáltatók közé, engedje meg, hogy a csaknem két évtizedes tapasztaltunkkal és magyar-angol nyelvű szolgáltatásainkkal segítsük alkalmazottai biztonságos munkakörnyezetének kialakítását. 

Tűzvédelem Budapest

Akárcsak a munkavédelem, úgy a tűzvédelem területén is elsődleges fontosságú a balesetek megelőzése. Sajnos amennyiben mégis bekövetkezett a baleset, úgy legfontosabb feladatunk a személyi sérülések és a vagyoni károk minimalizálása. Ezért is fontos, hogy dolgozói tisztában legyenek a tűzvédelemmel kapcsolatos előírásokkal és az esetleges tűzesetet követő teendőikkel – ezeket időszakos oktatásaink garantálhatják az Önök cégének.

 

Fontos továbbá a naprakész, előírásoknak megfelelő és hiánytalan tűzvédelmi dokumentáció megléte, amely minden vállalkozás számára kötelező – ezek elkészítésében is számíthat segítségünkre.

Job'97 Kft., Munkavédelem Budapest

Családi vállalkozásként működő budapesti székhelyű cégünk 1997-ben alakult, elsősorban munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátására szakosodott tanácsadó cég.

 

Szakképzett munkatársaink hivatásuknak tekintik a biztonságos munkakörnyezet megvalósítását, figyelembe véve a vonatkozó jogi előírásokat, a munkáltató és a munkavállaló igényeit.

 

Gyakorlatias tanácsainkkal célunk a balesetmentes munkahely megteremtése, ezzel segítve partnereink mindennapi munkáját, dolgozói biztonságos munkavégzését.

Tel: 06-70/3838-167 | email: info@job97.hu | postacím: 1151 Budapest, Szántóföld u. 2/A

Kezdőlap | AjánlatkérésMunkavédelem BudapestTűzvédelem

 

© 2020 by markor Consulting for Job'97 Ltd. | All rights reserved.

  • Facebook App Icon
  • Google Classic
Új Országos Tűzvédelmi Szabályzat!

2014. decemberében kiadták az 54/2014. BM rendelet, az új Országos Tűzvédelmi Szabályzatról. A jogszabály 2015. 03. 05-én lép hatályba, jelentős változásokkal.