top of page

“Munka, Biztonság, Bizalom" - segítünk elérni céljait.

 

Az elmúlt években a munkáltatóknak egyre nagyobb kihívást jelent, hogy megfeleljenek a munka- és tűzvédelem folyton változó jogszabályi követelményeinek. A Job’97 Kft. tapasztalt tanácsadói csapata ehhez nyújt Önnek segítő kezet.

Gyakorlatias tanácsainkkal célunk a balesetmentes munkahely megteremtése, ezzel segítve partnereink mindennapi munkáját, bírság nélküli működését, jó hírnevének megőrzését és dolgozói biztonságos munkavégzését.

 

Cégünk alkalmazottai és számos külső szakértője egységes csapatot alkot. Munkatársaink naprakész tudását folyamatos szakmai továbbképzéssel és változatos munkakörnyezettel biztosítjuk.

 

Tanácsadóink elsősorban Budapest és Pest megye területén dolgoznak, de igény esetén az egész országban állnak ügyfeleink rendelkezésére úgy magyar, mint angol nyelven. Segítik a biztonságos munkakörnyezet kialakítását és képviselik ügyfeleinket a hatósági ellenőrzések során.

Munkavédelem Budapest, Korbuly Tamás
Korbuly Tamás

Senior munka- és tűzvédelmi szaktanácsadó, alapító tag

A Kft. alapító tagjaként és senior tanácsadójaként elsődleges feladatom a Job'97 Kft. zavartalan működésének és a partnereink mindenkori elégedettségének biztosítása.

 

Mindezek mellett természetesen a napi munka- és tűzvédelmi tanácsadói faladataim foglalnak le. Szakterületeim közé tartoznak a gépvizsgálatok, a munkavédelmi szempontú és a vegyianyag kockázatértékelések.

 

Ha lelkiismeretes munka- és tűzvédelmi szolgáltatót keres, akkor kérem tiszteljen meg minket a bizalmával - nem fogja megbánni!

Munkavédelem Budapest, Korbuly Gergely
Korbuly Gergely

Senior munka- és tűzvédelmi szaktanácsadó

Egyetemi éveim alatt több területen kipróbáltam magam, végül 2006-ben a Szent István Egyetem vállalkozásszervező közgazdász szakán szereztem diplomát. 

 

Ezt követően közgazdászként dolgoztam, miközben folytattam tanulmányaimat, hogy később csatlakozni tudjak a családi vállalkozásunkhoz.

 

2008-tól kezdve dolgozom munka- és tűzvédelmi tanácsadóként, szakterületeim közé tartozik a kiürítés számítás, rendezvények és zenés táncos rendezvények tűzvédelmi tanácsadói támogatása, valamint az építőipari munkavédelem.

Munkavédelem Budapest, Korbuly Márton
Korbuly Márton

Ügyvezető, munkavédelmi szakmérnök és tűzvédelmi főelőadó

Angol nyelvű közgazdász diplomámat 2008-ban a Budapest Gazdasági Főiskolán szereztem. Ezt követően több éven keresztül egy amerikai befektetési bank londoni irodájában pénzügyi és stratégiai tanácsadóként szereztem tapasztalatot.

 

2014-ben csatlakoztam a családi vállalkozásunkhoz, mert megfogott a munkakör változatossága és az a csapatmunka és elhivatottság amivel a cég alkalmazottai nap mint nap igyekeznek olyan megoldásokkal segíteni ügyfeleinket, amelyért érdemes keményen dolgozni.

Munkavédelmi képesítésem a Budapesti Műszaki Egyetem munkavédelmi szakmérnöki képzésén szereztem, miközben tűzvédelemből is felsőfokú képesítésre tettem szert.

2018 óta a cég ügyvezetőjeként a Kft. zavartalan napi működése is a feladataim szerves részét képezi.

Munkavédelem Budapest, Feleki Krisztina
Feleki Krisztina

Irodavezető, alapító tag

Sok éves a budapesti munkavédelmi főfelügyelőségen gyűjtött tapasztalatot követően 1997-ben elérkezett az idő, hogy megalapítsuk munka- és tűzvédelmi tanácsadással foglalkozó családi vállalkozásunkat.

 

Irodavezetőként elsősorban a napi operációs feladatokért felelek, illetve irodai háttér munkával támogatom a cég tanácsadóit.

Feladataim közé tartozik a bérszámfejtés, szerződések és árajánlatok fogalmazása, valamint a partnerekkel való kapcsolattartás.

 

bottom of page